dijous, 21 de març del 2019

Calçotada al refugi de Sant Mateu, 17 mar. 2019

Tradicional calçotada al refugi de Sant Mateu.
Abans de dinar, uns quants vam fer una caminada per les Gavarres.




Excursió al Puig d'Afrou d'Anglès, 24 feb. 2019

Iniciem el recorregut al pàrquing del pavelló municipal d'Anglès, seguim uns metres la ruta del carrilet en direcció a la Cellera. Un cop passat el pont de la riera d'Osor ens decantem a mà esquerra i seguim per la seva vora fins que trobem el passallís. Llavors, agafem un corriol fins a la font picant de la Fanera i continuem fins a la carretera que ens porta a la central elèctrica d'en Faries.
Seguim la pista fent ziga-zagues fins a trobar el corriol que s'enfila fins a un collet al cim de la carena. I continuem per una pujada força costeruda fins al Puig d'Afrou (839 m). Des del cim tenim una visió privilegiada del Far, del cingle de les Serres, i de Rocacorba;  i en un dia clar es poden veure les Medes i el golf de Roses. 
A la tornada vàrem desfer un tall de corriol per on havíem pujat i, bo i passant per les ruïnes de can Bechdejuvell i pel campament de la Triassa de Bechdejú, vam arribar a la Cellera. Llavors, vam agafar la ruta del carrilet en direcció a Anglès fins al lloc on havíem deixat el cotxe.