dissabte, 11 de juliol del 2015

Celebració del Dia del Soci, 28 jun. 2015

Més d'una trentena de socis ens vam desplaçar en diversos cotxes fins a Cadaqués, ja que enguany vam tornar a fer una excursió en barca per la zona, similar a la de l'any 2012 .
El llaüt "Sant Isidre" ens va venir a buscar a Cala Nans, que és el lloc on vàrem esmorzar.
Primer va anar en direcció sud fins al cap Norfeu. Tot seguit va començar la navegació costanera en direcció nord fins arribar als penya-segats del cap de Creus, on el llaüt va fondejar. Mentre la tripulació ens preparava el dinar, qui va voler es va banyar a les aigües cristal·lines d'aquell indret.
Vam dinar a bord i, quan vam haver acabat de menjar-nos el darrer "tap de Cadaqués", l'embarcació va posar proa primer cap al nord i després ja va iniciar el retorn a Cadaqués.
Va ser una jornada amb una bona participació dels associats. I així ens vam acomiadar fins a la propera tardor.

Revetlla de Sant Joan al refugi de Sant Mateu, 20 jun. 2015

Un sopar de revetlla amb bona teca i bon ambient.

Excursió al Taga, 31 mai. 2015

El dia va ser realment esplèndid. Ens vàrem desplaçar fins al petit poble d'Ogassa i, des d'allà, per una pista, fins a l'ermita romànica de Sant Martí, que és on comença l'ascensió al cim del Taga.

Vam anar pujant per un camí serpentejant i totalment descobert, ja que els arbres donen pas a les pastures molt ràpidament, fins arribar al coll de la Portella on vàrem fer una aturada per esmorzar.

Des d'allà ja es divisa perfectament el Taga i, a llevant, unes magnífiques vistes de la Serra Cavallera. Vam seguir pujant, fent de tant en tant alguna esbufegada, fins arribar al cim, on vam contemplar les grans panoràmiques del Pirineu amb els pics del Canigó, Puigmal, ... i on vàrem tenir l'agradable sorpresa de veure un casament en aquell lloc tan especial.

Després de les corresponents fotografies i mirar una bona estona la bellesa del paisatge, vàrem agafar el camí de tornada per un altre indret fins arribar al punt de partida.