diumenge, 3 de maig del 2015

Gavarres. Cova d'en Daina i altres indrets, 26 abr. 2015

El recorregut el vàrem començar a Romanyà de la Selva. Hi havia força núvols i la boira es va anar dissipant de mica en mica a mesura que anàvem fent camí. Vàrem passar per la font de la Ruda completament seca i per la font Josepa, aquesta sí que tenia un bon raig d'aigua, envoltada de cirerers en un paratge molt bonic.
Desprès d'esmorzar vàrem continuar fins al cim del puig l'Aldric, amb alguna esbufegada ja que la pujada és una mica pronunciada. Un cop al cim vàrem continuar fins a trobar la carretera de Romanyà que vam resseguir fins agafar el camí que porta al menhir de la Murtra i a la Cova d'en Daina, bo i passant pel cementiri on descansen les restes de Mercè Rodoreda. Des de aquí vàrem saltar a l'altre costat de carretera per anar a veure les cistes de Cazurro, l'impressionant Suro xato, i finalment la font del Pla.

Nocturna. Castell de Sant Miquel, 18 abr. 2015

A les 9 del vespre  sortíem cap a la vall de Sant Daniel. Vàrem deixar els cotxes a la font del Ferro i des de aquest punt començàrem l'excursió que ens portaria, entre corriols i pistes, al cim del Castell de Sant Miquel.
Des del cim, i de nit, la vista és espectacular. Després de sopar i menjar unes llaminadures que portàvem, vàrem pujar a la torre per gaudir una bona estona de tota la panoràmica.