dimarts, 1 de juliol del 2014

Excursió al Costabona (Dia del Soci), 29 jun. 2014

Les previsions meteorològiques eren dolentes i efectivament el dia es va llevar ennuvolat. A mesura que ens acostàvem al punt de sortida la pluja anava caient amb més intensitat i, quan vàrem arribar a Camprodon, l'aiguat ja era considerable.

Vàrem decidir continuar fins a Espinavell. I allà encara plovia més. Però, coses del temps a l'alta muntanya, de sobte, es va obrir una gran clariana que ens va permetre veure el cim del Costabona.

Encoratjats, enfilàrem la pista forestal que ens va portar al punt d'inici de l'ascens al pic. A partir d'aquí, entre núvols, boira i alguna clariana vàrem fer el cim.

Teníem previst fer la baixada pel Roc Colom, però els canvis del temps que s'anaven produint ens varen fer desistir i tornàrem al punt d'inici pel mateix lloc de l'anada. Val a dir, que la pluja ens va respectar en tot moment.

De tornada cap al restaurant d'Espinavell, en un tres i no res, la pluja va aparéixer amb intensitat altra vegada. Però ja havíem complert l'objectiu. 

Un bon àpat de cloenda de la temporada en un ambient distès i agradable i com a colofó l'espectacle de la natura ens va sorprendre amb una impressionant pedregada. Així ens vam acomiadar fins a la propera tardor.