dissabte, 2 de novembre del 2013

Sortida dels bolets, 27 oct. 2013


Canvi d'hora, les Fires, alguns engripats, altres de viatge, ... A tres quarts de vuit del matí deu valents ens vàrem llançar a l'aventura de fer la ruta per les Gavarres que anomenem "Sortida dels bolets". De bolets molt pocs, per no dir cap, però el recorregut va valer la pena.
Ens vàrem endinsar per camins i corriols fins ara desconeguts gracies a la gran tasca que han fet els companys de QUART DE VOLTA amb la seva implicació en l'obertura de camins i rutes per gaudir de la bicicleta BTT. Des d'aquí la nostra més sincera felicitació.


El dia era esplèndid i, quan sortíem dels llocs més ombrívols, fins i tot calorós. El sol picava de valent, però el recorregut era molt agradable. Després d'un parèntesi per esmorzar i agafar forces vam continuar la ruta pel mig dels eucaliptus i per corriols inèdits en direcció al Mas Montal.
Allà dalt la vista sobre la plana gironina i el Montseny era fantàstica. De baixada vam passar per pinedes i castanyers en direcció a Can Marco del Cot. Llavors vam agafar el camí de tornada, tot vorejant el Celré, fins arribar al lloc de sortida després d'haver caminat més de quatre hores.