dissabte, 15 de novembre de 2008

Sopar i castanyada al refugi de Sant Mateu, 8 nov. 2008

De castanyes no en veureu, però n'hi havia, i en vam menjar. L'àpat estava molt ben pensat: els tanins del vi i del cava ens protegirien del colesterol de les botifarres i els xoricets; i l'alegria que va provocar la riuada espiritosa s'ho va endur tot tan avall que ni les arengades ho van poder atrapar. Bon profit!

dimarts, 11 de novembre de 2008

Article de difusió de la ruta de la Sal de la Vida
La Ruta de la Sal de la Vida ens proposa un recorregut d'uns 150 kms, per etapes, entre Sant Feliu de Guíxols i el santuari de Núria .

Al llarg de l'itinerari hom duu un petit recipient -dissenyat i fabricat pel nostre ceramista Jesús Prats- amb aigua de mar recollida a Sant Feliu de Guíxols que s'haurà de vessar a l'ermita de Sant Gil a Núria per simbolitzar el retorn a la natura de la seva essència, l'aigua.
Si us animeu a fer aquesta ruta -a peu, o en bicicleta- trobareu tota la informació en el bloc de la ruta, Fundació ECA Global, en aquesta pàgina de la Diputació de Girona i en el web del Consorci de les Vies Verdes de Girona.
L'Associació Excursionista Quart, que no pertany a aquestes entitats ni s'encarrega de cap aspecte relacionat amb la ruta, ha considerat d'interés donar-la a conéixer als seus associats.