divendres, 26 de setembre del 2008

Programa d'activitats 2008-2009

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts amics
Moltes felicitats pel blog que acabeu d'inaugurar i presentar. Penso que serà una eina molt eficaç per a tots els que tenen intrès a fer les sortides i excursions que organitzeu regularment. El disseny es molt atractiu i pràctic i no dubteu que per la meva part visitaré el blog amb assiduitat.
Salut i bones caminades!
Xavier

Anònim ha dit...

Hola excursionistes
Avui torno a fer un comentari per dir-vos que el proper diumenge 5 d'octubre es fa la IX Caminada de Llagostera a La Bisbal Memorial Isabel Vilà
Aquesta Marxa es fa per retre homenatge a la primera Sindicalista Catalana, i recordar el Foc de la Bisbal, on després de caminar 8 hores hi va anar per ajudar els ferits.

A ¼ de 8 del matí es farà un homenatge de l’Ajuntament de Llagostera a la il•lustra filla de la vila Isabel Vilà. Rebuda per part de l’Ajuntament i refrigeri. A 2/4 de 8 del matí, s’iniciarà la caminada i cap a la 1 del migdia es preveu l’arribada a La Bisbal on es farà la lectura del manifest recordatori del Foc de La Bisbal. Pica-pica amb la col•laboració de l’Ajuntament de La Bisbal.

Hi haurà un autocar per aquells que no tinguin vehicle per a la tornada.

Isabel Vila i Pujol, va ser una republicana i lluitadora dels drets dels treballadors. Va tornar a Catalunya per dedicar-se a l’ensenyament. Va fundar un col•legi a Barcelona i més tard va ser directora d’una escola de nenes de la Institución Libre de Enseñanza a Sabadell, on va morir el 1886.

Xavier

Anònim ha dit...

En primer lloc vull felicitar a l’associació per donar a conèixer les vostres propostes. Sobretot a les persones que tenen la paciència de posar-se davant l’ordinador, escriure i posar imatges i que al final, tot i que tothom se les mira, no hi ha gairebé ningú que faci cap comentari ni animi a continuar amb aquesta tasca. Crec que els que treballen mereixen tot el recolzament de la gent que s’ho miren.
He conegut la vostra pàg mitjançant el grup de Riudellots (Gerds). Estaré al corrent de les vostres sortides i segurament ens hi trobarem amb alguna d’elles. Per cert en un dels comentaris que he llegit era que a Llagostera es feia el Memorial Isabel Vila. Hi vaig participar per primera vegada i la veritat es que me va agradar molt. A l’estiu també vaig participar a la marxa popular de Quart i també vaig trobar que estava molt bé. El dia 26 d’octubre, es fa la Travessa a les Gavarres que organitza la Colla Excursionista de Cassà amb sortida a les 7.30 hores de la localitat de la Pera. El recorregut no arriba als 15 km i es força plana i de bon fer segons m’han comentat.
Narcís.